Ser du ostbågen?

Ser du ostbågen

Gilla bilden, det som händer får oss att häpna

Du har säkert sett ett och annat inlägg i sociala medier med dessa gilla-bilder eller inlägg som ska få läsaren att häpna enligt ingressen. Alla dessa bilder och andra inlägg i sociala medier har självklart inspirerat till ser-du-ostbågen-bilden.

Hur många gånger har man inte gillat bild efter bild och klickar sig in på en text utan större eftertanke. Det går per automatik och varje gång tror man sig få läsa något vettigt och intressant men det är snarare tvärtom i de flesta fall.

Vaffär sitter man och gillar bild efter bild vissa dagar? Och vill det sig illa har man gillat en bild flera gånger tidigare men ändå sitter man där och klickar på gilla-knappen. Varför? Vad ger det mig?

De värsta av alla helt onödiga och tidstjuvande inläggen måste vara de som ska skänka lycka, hälsa, framgång och rikedom om man gillar, delar och skriver en kommentar. Vem kommer på dessa grejer? Och vem sitter på fullt allvar och tror att livet kommer bli bättre av att dela och gilla en bild?

Nä, tacka vet jag ostbågar, de skänker smak, glädje och vardagsmys i tillvaron och de gör dig aldrig besviken. Du vet vad du får och du har möjlighet att själv välja sort och fabrikat. En påse Estrella ostbågar med cheddarsmak innehåller ostbågar med cheddarsmak och inget annat. Det som står är det som gäller helt enkelt. Så skippa alla det-får-oss-att-häpna-inlägg, gilla-bilder, dela-bilder som skänker lycka, framgång, hälsa och rikedom och håll dig till ostbågar.

Ser du ostbågen
Ser du ostbågen