Ladda med ostbågar inför hockey vm

Laddad inför hockey vm

Laddad inför hockey vm

Är du en trogen följare eller tittar du bara på någon enstaka match under hockey vm? Hur du än följer vm har du förhoppningsvis laddat med ostbågar. 

Några läckra tips på varianter av Ostbågar till hockey vm är

Herr’s bacon & cheddar  stora, frasiga, smakrika ostbågar för den som gillar bacon. Ett litet annorlunda val bland det svenska urvalet. Herr’s har också Jalapeño poppers som rekommenderas för den som vill ha lite mer spicy. Jalapeño poppers är inte så starka som man kan tro. Men ha en dryck nära till hands i fall att.

Estrellas cheddarostbågar är så nära det går att bli en klassiker som OLW’s original cheez doodles, enligt www.ostbågar.com. Båda fungerar utmärkt till att ladda med under hockey vm.

För dig som har konverterat från chips till ostbågar och saknar dippandet. Det går utmärkt att dippa ostbågar. En dipp som passar mycket bra är nacho-ost-dippen från Santa Maria.  Du som gillar tacos vet vilken det är. Kall Bearnaisesås går bra att använda som dipp. Kan  bli lite flottigt men är helt ok. Chillibearneise är att föredra. Estrellas och OLW’s olika varianter som blandas med gräddfil finns det en mängd av. När det gäller dessa pulvermixdippar rekommenderas de med lite kryddigare smak.

Alla drycker passar fint till ostbågar.

Laddad inför hockey vm
Laddad inför hockey vm