Efterlysning cheddar holiday ostbågar

Efterlysning ostbågar cheddar holiday

Efterlysning, mina cheddar holiday ostbågar

Denna efterlysning gäller en skål med Cheddar Holiday Ostbågar, eller  inte skålen utan bara ostbågarna. Skålen finns kvar.

Det var i lördags den 9 april vid 23 tiden som jag upptäckte försvinnandet. Döm om min förvåning då jag upptäckte detta, skålen som nyligen var påfylld var helt plötsligt tom. Det var under en reklampaus som denna otrevliga och otäcka händelse upptäcktes. Jag tror inte att jag under helgen var ensam om detta och ber nu om allmänhetens hjälp.

Har du också varit med om detta, har du sett något eller vet något om försvinnandet? Kontakta ostbågar.com

Jag är väldigt angelägen om att få tillbaka mina Cheddar Holiday Ostbågar. Jag vädjar till den som har mina ostbågar, dom heter Cheddar och Holiday och är mina Gyllene älsklingar just nu. Var snäll och visa ömhet mot dem. De har inte gjort dig något illa och är helt oskyldiga och försvarslösa. Jag vet att de vill hem och jag vill ha hem dom. Var en god medmänniska och lämna tillbaka Cheddar och Holiday är du snäll.

Om du känner till något som kan ha ett samband med detta försvinnande sitt inte hemma och håll det här inom dig. Alla tips kommer att behandlas anonymt. Har du varit snabb med kameran och lyckats fånga försvinnandet på bild? Maila ostbågar.com dina bilder för granskning, observera att bilderna kan komma att publiceras på www.ostbågar.com och på instagram: ostbagar_online.

Vid behov kan andra sociala medier komma att användas för att lösa detta fall av försvinnande.

Jag är tacksam för all hjälp

 

mvh

Christer på www.ostbågar.com

Ostbågar.com finns på instagram som ostbagar_online eller ostbollar.se det går bra att skicka material via instagram. 
Om du vill maila material gör du det till:
instagram @ xn--ostbgar-hxa.com /eller/ instagram @ ostbollar.se
 (utan mellanslag före och efter @)
Efterlysning ostbågar cheddar holiday
Efterlysning ostbågar