Brustabletter med smak av ostbågar

Brustabletter ostbågar

Snabbverkande brustabletter mot abstinens

Äntligen är dom här. Brustabletter mot akut sug eller abstinens efter ostbågar. Tabletterna innehåller allt som vanliga ostbågar innehåller och lindrar suget snabbt och effektivt.

Alla ostbågsälskare känner till känslan när suget och begäret sätter in. Det kommer sakta först och slår sen till som en smocka. När du öppnar skåpen och upptäcker att du har varit orutinerad och glömt fylla på förråden, vad gör du då? Med all säkerhet är det sen kväll och affärerna har stängt, suget är outhärdligt, du blir tvungen att pina dig genom natten, utan sömn, kallsvettandes, andningssvårigheter, svåra hallucinationer med mer.

Med snabbverkande ostbågsbrustabletter hemma behöver du aldrig mer oroa dig om det skulle vara akut. Ett tablett i ett glas vatten är allt som behövs för lindring. Hur länge effekten varar är beroende  av hur länge du har varit beroende av ostbågar.  1 tablett var tredje timme om du har använt ostbågar regelbundet dagligen i 2 år. För en kortare tids beroende än 2 år räcker 1 tablett var femte timme.

För tillfället finns brustabletterna endast i smak av ostbågar original och i paket om 3 rör med 20 tabletter  i varje.

Dessa tabletter ska inte användas som alternativ till ostbågar, använd endast vid akut behov av att lindra suget eller stilla abstinensen. Brustabletterna innehåller en mycket stark koncentration av ostbågar vilket kan orsaka bland annat uttorkning, ett starkare beroende med mer. Vissa personer kan uppleva en konstant doft och smak av ostbågar upp till 3 månader efter överdriven konsumtion av ostbågsbrustabletter.

Förvaras utom räckhåll för barn. Dosering för barn under 12 år 1/2 tablett var 12’e timma i max 3 dagar. Över 12 år gäller vuxendosering och i max 7 dagar. Det rekommenderas dock att du så fort som möjligt återgår till att äta ostbågar för att undvika komplikationer.

Brustabletter ostbågar
Snabbverkande brustabletter mot akut sug eller abstinens efter ostbågar.