Carolina reaper chili ostbågar från Herr’s

Carolina reaper chili ostbågar med hettan från en av världens starkaste chilisorter

Herr's Carolina reaper ostbågar

Ostbågar från Herr’s med sting från Carolina reaper chili. Vi hade stora förväntningar på dessa ostbågar smaksatta med en av världens hetaste sorters chili. Med lite rädsla och oro inför vad som väntade i hetta förberedde vi oss med dryck av olika slag som skulle kunna dämpa hettan från denna chili.

Vågar vi, vågar vi inte? Det är trots allt en av världens hetaste chili sorter vi pratar om. Tankarna flyger iväg till den kända Harakirikorven och alla dessa videos på nätet där folk nästan dör på grund av hettan. Men men… Nu sitter vi här med en skål ostbågar och ostbågar är inget man slösar bort och kastar oavsett.

Dags att smaka av dessa ostbågar från Herr’s nu. Och döm av vår förvåning! Dessa gick att äta utan att dö eller springa omkring som en yr höna och gråta över hettan. De var helt ok att äta och smaken av ost och chili var fin och kanske lite rökig till och med.

Helt klart godkända ostbågar från Herr’s.

Men!!! Vi bör tillägga att, trots att dessa Carolina reaper chili ostbågar inte är superstarka en åt gången så kan det hetta till rätt bra om man äter många i taget efter varandra. Så med andra ord, är du känslig för stark kryddning bör du antingen avstå eller ta det försiktigt med dessa ostbågar. Upplevelsen är nog rätt individuell beroende på vad vi är vana vid för styrka på kryddningar vanligtvis.

Tack Herr’s för dessa ostbågar 😍

Herr's Carolina reaper ostbågar
Herr’s Carolina reaper chili ostbågar